Livsfarlig skjønnhetskonkurranse

ParisNicole

Paris Hiltons liv har vært en såpeopera i mediene de siste årene. Og det siste kapittelet i denne er at hun denne helga meldte seg til soning i fengsel denne helga.

Tidligere i år ble hun dømt for å ha brutt betingelsene i en dom knyttet til promillekjøring. Selv om Paris nå må tilbringe drøyt tre uker bak murene, klarer amerikanske (og norske) medier å fylle spaltemeterene med stoff om blondinen, som er mest kjent fordi hun er en bortskjemt rikmannsdatter.

Da jeg intervjuet henne i forbindelse med den elendige horror-filmen "House of Wax" våren 2005, var det ei sløv og umotivert jente jeg møtte. Hun gjespet og var tydelig preget av festingen kvelden i forveien. Og det mest vettuge det norskætta jenta sa under det intervjuet var:
- Mitt inntrykk er at det er mange hotte mennesker i Norge.

Vel, jeg har gjort mer spennende intervjuer, men det var interessant å oppleve det fenomenet denne blondina har blitt, på nært hold. 

Siden Paris "slo igjennom" med en hjemmelagd sexvideo noen år tilbake, har hun alliert seg med redaktøren Ken Baker i magasinet US Weekly. Opp gjennom årene har dette bladet rapportert "nyheter" om hennes veskekjøp og alle andre mulige uvesentligheter. Ikke overraskende er også de en av hennes støttespillere nå som hun sitter bak lås og slå.

paris count

bladets nettside kan du sekund til sekund få en oppdatering på hvor lenge hotellarvingen har sittet fengslet. Samtaidig kjører bladet en nettavstemming hvor du kan stemme på om Paris eller hennes venninne Nicole Richie var penest da politiet stoppet dem for promillekjøring. For det er ikke bare unge frøken Hilton som har vært i hardt vær. I desember i fjor ble Richie arrestert for å kjøre i påvirket tilstand.

Paris og Nicole var idiotisk dumme da de satte seg fulle bak rattet. Men jeg stiller også spørsmål ved tilstanden til redaktør Ken Baker da han lanserte sin nettavstemming. Setter du folk i livsfare ved å sette deg rusa bak rattet, er det som virkelig teller hvor bra du ser ut under arrestasjonen?

En livsfarlig skjønnhetskonkurranse. 

US ken

Kommentarer:

Postet av: nn
Hater skjønnhetsindustrien! det er ingen fasit på om man er finest som tynn/tykk, lav/høy, blond/brunette eller rødhåret. om du har sminke eller ikke eller om du har de "riktige" klærne. Mennesker er finest når vi er naturlige å fornøyde med oss selv sånn som vi er.. og ikke minst når vi godtar andre for de de er!
05.jun.2007 @ 22:16

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5455841
Mitt profilbilde

Vegard Besstun Normann

Fra: Harstad

Født: 1974

Født 18. sept. 1974. Jobber som journalist i LørdagsMagasinet i TV 2.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits